Gimnàstica Terapèutica

GIMNÀSTICA TERAPÈUTICA (COS I MENT)

En aquesta pràctica corporal es treballa partint de l’escolta del cos, amb la respiració i el moviment, per relaxar les tensions musculars, millorar la nostra vitalitat corporal i accedir a un estat de calma física i psíquica.

Les sessions es dónen respectant l’anatomia, el ritme i les necessitats de cada persona. Fem servir moviments i estiraments senzills per obrir, afluixar, tonificar i equilibrar tot l’organisme. A poc a poc, podem desfer tensions acumulades i obrir espais interns, permetent que la musculatura retrobi el seu to i les articulacions sigui més flexibles, que els fluids circulin més fàcilment i que l’energia flueixi millor per tot el cos. Amb un treball continuat, recuperem la força i la flexibilitat musculars, l’amplitud articular i l’harmonia dels moviments, d’aquesta manera anem redescobrint i integrant millors actituds corporals a la nostra vida quotidiana.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s