GIMNÀSTICA PER A L’EMBARÀS. PART I MOVIMENT®

És un mètode integral de preparació al part fonamentat en coneixements anatòmics i sensorials, possibilita que la dona embarassada  augmenti la confiança i la seguretat de tenir un part normal. Transmès des del coneixement, el respecte i la comprensió.

COM ES DESENVOLUPA?

Es proposen una sèrie de moviments i exercicis destinats a adaptar el cos als canvis constants durant la gestació, preparar-se per al part i el postpart, i donar pautes per prevenir molèsties i cuidar-se en la vida quotidiana. La metodologia és molt vivencial, la qual facilita l’adquisició de coneixements i ajuda a connectar amb la força i seguretat interna.

PER A QUI?

Aquestes sessions van dirigides a la dona que està esperant un fill/a i desitja per a si mateixa una forma de parir respectuosa i conscient. També a les que vulguin comprendre els canvis en el seu cos, sentir-los i adaptar-los a les seves necessitats per parir. En sessions individuals o de grup, amb parella o sense.

AMB QUIN OBJECTIU?

Augmentar la confiança en el procés natural de parir.

Descobrir com la mobilitat de la pelvis i la fluïdesa de la respiració poden ser grans aliats per al part.

Obtenir eines i estratègies per acompanyar les contraccions, contactar amb l’infant i acompanyar-lo a néixer. Especialment en un part amb epidural.

Experimentar i vivenciar, amb la parella o sense, i amb l’ajuda de la respiració, una gran varietat de posicions i moviments que faciliten a la pelvis adaptar-se al bebè durant la dilatació i l’expulsiu.

 

IMPARTIT PER:  Ana Belén Gómez. Professional autoritzada en el mètode PARTO Y MOVIMIENTO® de Núria Vives (www.partoymovimiento.com).

DIES: Començem al febrer tots els divendres de 17:30h  A 19:00h. Possibilitat d’obrir nous grups en diferents dies i hores

PREU: 40 € al mes.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s